Global System është një kompani dinamike, e cila ka një eksperiencë prej më shumë se 10 vjeçare në sektorin e filtrave të kabinës. Kjo kompani realizon çdo produkt të sajin duke i kushtuar rëndësi të veçantë çdo detaji, duke konkretizuar të gjitha njohuritë e përftuara gjatë viteve, si dhe duke përdorur lëndët e para më të mira në treg.
Të gjithë artikujt prodhohen duke respektuar plotësisht standardet ndërkombëtare të cilësisë dhe sigurisë, përt të arritur një plotësim sa më të mirë të nevojave të klientëve.

Faqja zyrtare e Global System: http://www.globalsystemfiltri.it/
Linku per tek katalogu online i  Global System: Klikoni Ketu

© We Develop [A.Kuka & E.Ndrukaj]