Filtrec

është prodhues italian i specializuar në prodhimin e filtrave hidraulikë dhe elementëve filtrues për to.
Cilësia, shërbimi, fleksibiliteti, si dhe aftësia për të ndjekur ndryshimet e tregut  janë disa nga pikat e forta të Filtrec, të cilat kanë sjellë dhe suksesin e tij në treg.
Cilësia dhe inovacioni i zbatuar në prodhimin dhe në materialet prodhues garantojnë gjithnjë një zgjidhje efiçente filtrimi.
Filtrec eshte gjithashtu zotërues i disa çertifikatave të cilësisë si: ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, etj.

Faqja zyrtare e Filtrec: http://www.filtrec.it/
Linku per tek katalogu online i Filtrec: Klikoni Ketu

© We Develop [A.Kuka & E.Ndrukaj]