ASAS Filter është partneri yne baze ku mbeshtetet dhe pjesa me e madhe e games qe zoterojme.
ASAS Filter është prodhuesi kryesor i filtrave në Turqi, i specializuar në sektorin e mjeteve të transportit. Duke eksportuar në gjithë botën aktualisht ASAS Filter është eksportuesi më i madh turk në profilin e tij.


Prodhimet e ASAS Filter mbulojnë nevojat e automjeteve personale, tregtare dhe industriale për një gamë të gjërë filtrash vaji, karburanti, ajri dhe hidraulikë. Veç këtyre ASAS Filter prodhon filtra të porositur prej shumë kompanish të prodhimit të automobilëve të markave të mirënjohura në shkallë botërore.

Prodhimet e Kompanisë ASAS Filter janë të vlerësuara me Çertifikata Cilësie ISO/TS 16949, ISO 14001, OHSAS 18001.

Faqja zyrtare e ASAS Filter: http://www.asasfilter.com
Linku per tek katalogu online i ASAS Filter: http://www.asascatalog.com/
Linku per shkarkimin e katalogut ASAS: http://www.asasfilter.com/en/catalogue.html

© We Develop [A.Kuka & E.Ndrukaj]