ALCO Filters është prodhues global i filtrave për automjete, kamiona, si dhe makineri të rënda. Ka një gamë prej mbi 2500 filtrash, të cilës i shtohen rreth 200 tipe të reja çdo vit. Është një emër i besuar në më shumë se 40 vende të botës dhe ka 4 pika të mëdha shpërndarjeje në Britaninë e madhe, Gjermani, Greqi dhe Qipro, për të siguruar një dorëzim sa më efiçent dhe të shpejtë të filtrave.
Edhe ALCO zotëron çertifikata cilësie si : ISO 9001:2004:2008, ISO 14001 etj...

Faqja zyrtare e Alco: http://www.alcofilters.com/
Linku per tek katalogu online i Alco: Klikoni Ketu

© We Develop [A.Kuka & E.Ndrukaj]