Kompani italiane e prodhimit të filtrave të kabinës, e cila dallon për fokusimin e saj tek kërkimi dhe eksperimentimi. Këto, bashkë me veprimet e shpejta tregëtare kanë bërë që Air Top Italia të jetë një firmë e rëndësishmë në segmentin e pjesëve të këmbimit në tregun europian.
Duke besuar tek misioni i saj për të mbrojtur shëndetin e përdoruesve të makinave, Air Top Italia zhvillon gjithnjë produkte, të cilët kanë një epërsi teknologjike.
Air Top zotëron certifikatat e cilësisë të sistemit ISO 9001/2000.

Faqja zyrtare e Air Top Italia: http://www.airtopitalia.it/
Linku per tek katalogu online i Air Top Italia: Klikoni Ketu

© We Develop [A.Kuka & E.Ndrukaj]