Air Cab është prodhues i specializuar në tregun e filtrave të kabinës për automjete dhe kamiona që nga viti 2001. Air Cab ka patur nje rritje të shpejtë dhe në pak vite ka arritur të ndërtojë një stabiliment prodhues prej 2000 metrash katrore në Chivasso, Torino - Itali.
Air Cab është e fokusuar tek shpejtësia e plotësimit të nevojave të klientëve, duke e renditur kompaninë në një prej më populloreve në treg.

Faqja zyrtare e Air Cab: http://www.aircab.it

© We Develop [A.Kuka & E.Ndrukaj]